Vaste activiteiten

Spelletjesavond

Elke tweede vrijdag van de maand kan je in zaal De Zwarte Ruiter terecht om eens lekker 'old fashioned' een spelleke te spelen... met uitzondering van de maanden juli en augustus.

Of je nu graag enkele korte spelletjes of liever een avondvullend gezelschapsspel speelt, ons ruim aanbod heeft het allemaal. Van Uno en vier-op-één-rij over Rummikub, naar Carcassonne en Catan tot de legenden van Andor... We hebben het allemaal, maar de nadruk ligt wel op familie-spellen... 

Wil je toch liever iets anders, kan je steeds zelf een spel meebrengen...

Voor 1€ kan je de hele avond spelen van 19u tot en met 23u.

Kom alleen of met vrienden, breng je kinderen mee, want ook voor de allerkleinsten zijn er spelletjes voorzien, en laat je onderdompelen in de wereld van het gezelschapsspel... 

Tot binnenkort! 

Badmintonclub

De badmintonclub van de Gezinsbond speelt elke maandag van 19 u tot 21 u in de sporthal Puyenbroeck, van september tot juni.

De leeftijd van de spelers varieert van jeugdige spelers (vanaf 14 jaar) tot zeventigers. Meestal zijn er 20 à 30 spelers aanwezig, hierdoor kan elkeen op zijn of haar niveau aan de slag.

Er is nog plaats voor nieuwe spelers. 
Voor leden van de Gezinsbond is er een voordeeltarief. Kom gerust eens proberen. Contactpersoon: etienne_geirnaert@telenet.be 

Over Familie-Fit

We zijn er allemaal van overtuigd dat we best tijd maken om te bewegen, maar komen niet altijd toe aan onze 20 à 30 minuten beweegtijd per dag. Voor kinderen mag dat bovendien gerust het dubbele zijn. Familie Fit daagt jou en je gezin uit om samen, van thuis uit, voldoende te bewegen.

Onze afdeling ondersteunt dit initiatief van gezinsport Vlaanderen. Meer info, tips en registratie via https://www.familiefit.be/

Familie Fit daagt je uit in verschillende sportieve gezinsuitdagingen, je krijgt beweegtips met leuke filmpjes, kijkwijzers en 'oefeningen' én je maakt kans op sportieve prijzen.

Hoe werkt het?

  1. Maak een Familie Fit-profiel aan voor jouw gezin. Als gezinshoofd kan je meerdere gezinsleden aan jouw profiel toevoegen (via het tandwieltje naast je naam). De beweegminuten van alle gezinsleden worden opgeteld in het gezinsprofiel. Je kan bovendien per gezinslid afzonderlijk het aantal beweegminuten filteren en nagaan wat ieders aandeel in de actieve gezinsactiviteiten is.
  2. Voeg je beweegactiviteiten toe via de 'activiteitenknop' bovenaan in je profiel of maak via je smartphone connectie met Google Fit en log je beweegactiviteiten automatisch.
  3. Hoe meer beweegminuten je gezin logt, hoe meer virtuele medailles je zal verdienen. Doe je ook mee aan onze gezinsuitdagingen? Dan verdien je extra minuten, een unieke 'virtual badge' en maak je kans op sportieve prijzen!
  4. Wil je nóg meer bewegen, maar weet je niet goed hoe je hier als gezin aan begint? Familie Fit informeert je over (de voordelen van) sport en bewegen. Bij 'beweegtips' vind je interessante artikels over sport en bewegen, ingedeeld per thema en naar de leeftijd van je kind.
Vaste activiteiten

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.